homeicon Az Audax Renewables Kft. integrált irányítási rendszer politikája

Az Audax Renewables Kft. integrált irányítási rendszer politikája

ISO9001, ISO14001, ISO45001, ISO50001

Az Audax a magyar fogyasztók elkötelezett partnere az innovatív energetikai megoldások és szolgáltatások területén. Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszútávú kapcsolatot, kölcsönösen kedvező együttműködést alakítsunk ki. 

Nemzetközi vállalatcsoportunk jövőképe és magyarországi stratégiánk célkitűzései mentén igyekszünk egy élhetőbb jövőért dolgozni, így Integrált Irányítási Rendszerünket is folyamatosan fejlesztjük. 

Földünk megóvásának érdekében minden esetben arra törekszünk, hogy a környezetvédelmi, energiahatékonysági és munkavédelmi előírásokat, valamint jogszabályi követelményeket a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki. 

Az Audaxnál ügyfeleink elégedettségére fókuszálunk, törekszünk rá, hogy partnereink igényeit maximálisan kielégítsük. Mindezt úgy tesszük, hogy figyelünk a környezetünkre: kíméljük az erőforrásokat, csökkentjük az egészségügyi- és biztonsági kockázatokat, figyelünk munkatársaink testi épségére és egészségére. 

Legfontosabb irányelvünk a folyamatos fejlődés, hiszen mi vagyunk a jövő kreatív energiája. Ezt belső működésünk, partnereinkkel való kapcsolatunk és szolgáltatásunk terén is egyaránt biztos alapnak tartjuk. Törekszünk a környezetszennyezés megelőzésére, és arra, hogy az egyedi kérések esetében is a lehető legenergiatakarékosabb megoldásokkal tudjunk előállni. 

Fentebb írt elveinkhez maradéktalanul igazodunk, és ezt beszállítóinktól, valamint munkatársainktól is elvárjuk. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük alkalmazottaink tudását és tudatosságát.